Selecteer een pagina

POLDERCOASTER

PolderCoaster is de ontbrekende schakel tussen straattheater en pretpark. Het is de absurde, theatrale versie van een wervelende topattractie. Een achtbaan, geïnspireerd op het vlakke Hollandse landschap en de typisch Nederlandse poldermentaliteit. Deze eerste low-tech achtbaan ter wereld heeft geen ingewikkelde baan met extreme pieken en dalen, loopings en free-falls,  maar zit toch vol met onverwachte wendingen, spanning en cliff- hangers. Bovendien wordt PolderCoaster aangedreven met spierkracht; gezond, duurzaam en CO2 neutraal.

PolderCoaster is een korte, fysieke en interactieve voorstelling, waarin vier spelers alles uit de kast halen om twee toeschouwers de meest onverwachte en adembenemende minuten van hun leven te bieden: een testrit in het PolderCoaster prototype! Met behulp van mensen uit het publiek creëren ze alle gebeurtenissen en effecten tijdens deze onnavolgbare ervaring. Een voorstelling die gierend uit de bocht vliegt via slecht weer, tunnels, noodstops, reverse en slowmotion rijden. Plat vermaak in de hoogste versnelling. Riemen vast…..

PolderCoaster wordt sinds het voorjaar van 2018 met veel succes gespeeld. Inmiddels is PolderCoaster te zien geweest op festivals in Nederland, Engeland, Portugal en Oostenrijk. Op naar de volgende ronde!